Dognecea

COMPLEXUL  „COLȚ DE RAI” este situat  în  Comuna Dognecea, pe malul Lacului Mare, într-o zonă cu o istorie bogată, caracterizată în special de exploatarea primei mine de IMG_9143-1[1]cupru Simon&Juda și a topitoriei de metale neferoase care a funcționat până la sfârșitul secolului al XIX -lea. Pensiunea este înconjurată de  peisaje mirifice, precum Lacul cu Nuferi sau pădurile  suple de brazi, frumusețea locurilor fiind renumită  încă de pe vremea împărătesei Maria Tereza, nu doar prin puritatea apei din zonă,  ci și  datorită  oxigenului încărcat cu ioni negativi, aerul concentrat din Munții Dognecei fiind comparabil cu cel al unei stațiuni balneo-climaterice.

Pensiunea noastră vă pune la dispoziție servicii de cazare în regim hotelier la standarde europene,  restaurant cu specific românesc și posibilitatea desfășurării activităților de agrement acvatic.

PENSIUNEA “COLȚ DE RAI”  este cu siguranță  locul in care vei vrea să te întorci ori de căte ori vei simți nevoia unei infuzii de aer curat, optimism și bună-dispoziție, departe de tumultul și  forfota orașului.

Vă așteptăm cu drag la Pensiunea ”COLȚ DE RAI”!

Semenic

PENSIUNEA ”COLT DE RAI” SEMENIC este amplasată într-o locație de exceptie, și anume în Munții Semenic, o grupă muntoasă a Munților Banatului, care fac parte din Carpatii Occidentali, fiind considerați castelul de apă al Banatului, din care izvorăscIMG_9143-1[2 Timișul, Nera și  Bârzava. De la Caransebeș până la Valea Minișului, pe direcția nord-est-sud-vest, masivul Semenic se intinde pe o lungime de circa 34 km, iar de la vest la est, între localitățile Cuptoare și Sadova Veche, pe o lătime de circa 31 km, fiind renumită pentru pârtiile de ski cu tradiție în acest sport .

Gazdele, primitoare și intotdeauna bucuroase de oaspeti, sunt neîntrecute în arta gătitului mâncărurilor tradiționale. Din rețetele de la „PENSIUNEA COLT DE RAI” nu lipsesc mâncărurile cu specific bănățean si, bineinteles, buna-dispozitie; restaurantul vine in întâmpinarea dumneavoastră cu un meniu diversificat, iar echipa de bucătari este mereu pregatita pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

PENSIUNEA ”COLȚ DE RAI”  este cu siguranță  locul în care vei vrea să te intorci ori de câte ori vei simți nevoia să îți găsești liniștea și să te încarci cu energie pozitivă, să lași în urmă ritmul trepidant al vieții de zi cu zi.

 

 Vă așteptăm cu drag la Pensiunea ”COLȚ DE RAI”!